skip to main content
LOTERRE

LOTERRE

Langue des données

| English español
Aide

Description du vocabulaire


TITRE
Ionization in food industry
SUJET
Food engineering
DESCRIPTION
This quadrilingual French-English-Spanish-German vocabulary defines 120 specific concepts related to ionization, a physical process for the purification and preservation of food products. The terms are accompanied by definitions, notes and contexts.
CRÉATEUR
Michèle Le Bars
Annik Lacombe
LANGUE
VERSION
Version 1
NOM D'ATTRIBUTION
National Institute for Agricultural Research
CC:ATTRIBUTIONURL
LICENCE
LICENCE
DATE DE DERNIÈRE MODIFICATION
Tuesday, May 15, 2007 00:00:00
TYPE D'ENTRÉE
DESCRIPTION
This resource is a representation that can be used by computer applications of the book published by Quae (ISBN: 2-7380-0815-1; ISSN:1159-5663).
SKOSMOS:SHORTNAME
Ionization
URI https://opendata.inra.fr/IDIA/

Nombre d'entrées par type

TypeNombre

Nombre de termes par langue

Langue Termes préférentiels Termes synonymes Termes cachés